Ronja Grahn

Alla inlägg under juli 2011

Av Ronja Grahn - 5 juli 2011 21:15

Känns riktigt skönt att komma hem faktisk, borta bra men hemma bäst!


Var hemma kring 10 imorse, och samma tid så for resten av familjen bort.. Långt bort, på resa / semester. Ganska ordentligt avis, själv är man kvar hemma som hundvakt, kaninvakt, hamstervakt och blommmmvakt.. skit kul.. för att om en vecka även börja jobba..

Livet är lite orättvist ibland.. :p

Får hoppas att jag och Nils hinner på en resa när vi jobbat klart!


Har varit en sväng hos Kajsa och lämnat hamster mat m.m

Och sen hos farmor och ätit middag, börja bra ;)


Nu blir det film och mys med hjärtat!

Av Ronja Grahn - 4 juli 2011 21:04

Blev kvar i Piteå ännu en natt, idag har vi mest varit och gått på stan. Vilket såklart resulterade i ännu mer shopping. :)

 

Blev grillat till middag idag, så gott så! Just nu är jag och Nils i hans lägenhet och bara mys. Nyss proppat jordgubbar och grädde. muums!


Imorgon morgon åker vi hem till Arvidsjaur.

Kram

Av Ronja Grahn - 3 juli 2011 20:33

Har varit en härlig dag idag, sol och klarblå himmel. Har varit ute för det mesta hela dagen, gått på stan - shoppat lite och kikat på fotbolls matcher.

Så duktiga allihopa!


Är i Nils lägenhet nu, blev att stanna lite längre. Hoppas det blir en bra dag imorgon med!


Nu - soffan - tv/bok.

Av Ronja Grahn - 2 juli 2011 17:41

Var inte så jobbigt som jag trodde att åka buss imorse, gick ganska fort. Men kanske berodde på att jag var så trött.. :)

Framme i Piteå så har vi ätit lunch, gått på stan (Nils köpt nå nya kläder) och jag kika nå på skor, men kunde som vanligt inte bestämma mig.. :p

Sen bar det iväg till Djur magazinet där det blev stor shopping, tycker det är lite irriterande att det inte finns nån djuraffär i Arvidsjaur längre. Man vet ju inte när man far till stan nästa gång och hur länge vadd, mat och sånt kommer räcka.

Jag tror minsann jag måste dit igen och köpa mer av vadd.

Kajsa hade ju också beställt med mig, så blev ganske mycket saker. Meen meen, det behövs ju. Köpte till och med upp all vit hamster vadd, så var tvungen ta paket av den bruna sorten. Som inte såg så kul ut, men vad gör man. Så är paketen så himla små också. Blir nog en sväng och köpa fler imorgon.

Efter denna affär for vi och såg då Moa spela en match, tyvärr så förlora dom och åkte då ut ur psg. Lite synd, men dom kämpa bra! :)


Jag och Nils är i hans lägenhet nu, snart blir det prommis till Ica. Sen myskväll.

Kram på er!

Av Ronja Grahn - 2 juli 2011 07:20

Så jävla trött, kom hem från Skellefteå halv fem inatt/morse. Nyss ringde klockan, så det är bara stiga upp igen. Ska med buss till Piteå om typ en halv timme, så bäst att sätta fart kanske. Tur det kommer ta typ 4 timmar att åka. Sova hinner jag då!


gääääsp!

Av Ronja Grahn - 1 juli 2011 18:30

Har nyss varit ute och ätit grillat, mycket gott!

Idag har inte hänt så mycket, gått promenad, och varit en sväng och tagit ett dopp i sjön. Inte så bra väder idag, nästan så man kan tro de ska börja regna när som helst.

Hoppas solen kommer tillbaka snart, medans jag är ledig. :)


Ikväll blir det en sväng till Skellefteå.

Ovido - Quiz & Flashcards