Ronja Grahn

Alla inlägg under december 2009

Av Ronja Grahn - 9 december 2009 23:30

Somnade ungefär halv sju ikväll, så vakna jag vid halv åtta.. Fikade, la mig och såg tv så råkade jag somna igen vid åtta och sov ungefär till tjugo i nio.. Hehe. Härligt vare då ;) Har sett Oskyldigt dömd mellan nio och tio. Sen pluggat och pluggat.. Sitter och kollar här lite grann nu..


Har beställt, och det blev Samsung S5230 svart

Om mitt val vart rätt återstår väl att se.. 

 

 

  

 

 

Puss och Kram/Ronja

 

 

Av Ronja Grahn - 9 december 2009 18:18

Vilken är snyggast? (Rosa,vit eller Svart)

 

 


  

   Tror inte denna är så tokig heller ;)

 

Av Ronja Grahn - 9 december 2009 18:04

Ursäkta att jag varit lite borta här från bloggen, men det är sjukt mycket i skolan just nu har som inte hunnit med att blogga alls.. Men det syns ju inte längre, men säkert någon som märkt alltid. (A)

Sitter just nu och kollar på mobiler, ska beställa en ny. Hade tänkt en Samsung S5230 men då äre bara det att jag inte kan bestämma vad jag vill ha för färg svart,vit eller Rosa? Sen så fick jag nyss några olika förslag på sony ericsson. Gjorde ju inte det hela lättare ;) Haha. Blir tookii. Kan ingen bara säga åt mig vad jag ska köpa och punkt slut.. Haha! Så fort jag har bestämmt mig och är säker på vilken det blir kommer jag beställa den. Förhoppningsvis ikväll.


Nä nu ska jag lägga mig och vila en stund gick och la mig 03.00 igår kväll/inatt, Så jag har inte sovit mycket alls.. Och tidig kväll har man inte tid med!! ;)


Kraamar/Ronja



Av Ronja Grahn - 8 december 2009 22:15

Tisdag skola som vanligt hela dagen, lite ändringar i slutet pga. Lucia träning. men annars så..

Har vart i Arvidsjaur ikväll kom hem vid nio ungefär.. :) Träffade Linnea, kolla hockey o en massa annat..

Nu blire plugg* 2000 SHIT va mycke det är nu.

Kram på er/Ronja

Av Ronja Grahn - 7 december 2009 23:45

Ledig från skolan idag, Jag mamma och Syster har vart och shoppat i Piteå hela dagen, va skit skojj. Hitta en massa saker. Ni ser väl kanske lite eftersom att jag har på det. Ska inte lova nå bilder.. Men vem vet. Hehe ;)

Vi åkte med buss 08.10 och va då i piteå 09.50 så åkte vi hem 16.30 kom hem hit hem vid 19.00 Är jätte trött nu efter en låång dag på stan.

Kram/Ronja

Av Ronja Grahn - 6 december 2009 23:03

Har inte gjort mycket alls idag, sovde ganska länge sen vet jag inte riktigt vart dagen tagit vägen. Va en stund i Arvids ikväll gjort massa ärenden med mamma. Nu sitter jag här och kollar lite, ska snart duscha sen plugga lite och Sova. Ledig från skolan imorgon, ska till Piteå. Skojjskojj!

Ni få ha d så bra!

Kramar/Ronja

Av Ronja Grahn - 5 december 2009 23:45

Har inte gjort mycket alls idag, kom hem vid ett. (Sovde ju i Arvidsjaur inatt)

Går kvällen va jätte skojj, hehe. ;)

Just nu sitter jag och kollar på mobiler och datorer på "netonnet" blir att beställa där ifrån när man fyllt år och förhoppningsvis kanske är lite rikare;) Hehe. Hade ju tänkt på en mobil men då när man kolla på datorerna så är ju inte priset dåligt på dom heller. Det finns verkligen mycke man vill ha ;o Få se sen va det blir. Beror ju lite på hur mycke pengar jag kommer få ihop åxå. Jag har räknat lite på de, några har ju redan berättat för mig hur mycke pengar jag kommer få och så.. Så det kanske blir en dator då, :) Eller en mobil? Eller en systemkamera? Hmm.. Man kan ju bli tokig.

Har sett film ikväll "28 dagar" Den va hur dålig som helst! Då vet ni de.. ;) Hehe.

 

Blir nog en till film då jag kollat klart här. En BRA film då.. haha ;) Har många uppe som jag inte sett ännu.

Kramiz/Ronja

Av Ronja Grahn - 4 december 2009 07:27

Go morgon! :)

Vakna vid halv sju imorse, hede på julmusik och börja packa och sånt. Va hur mysigt som helst. Och hur pigg som helst va man då också. Även om jag somnade vid ett igår.. ;) Är just klar ska snart gå ut till bussen.

Kallt ute idag me..-13

Blir att sova i Arvidsjaur inatt.. Känner på mig att det kommer bli en bra kväll! ;)

 

Naa.. Bäst att gå ut nu, pinsamt om man ska missa bussen då man haft så gott om tid på sig.. Hehe.

Ha en bra dag!

Kramar/Ronja

Ovido - Quiz & Flashcards