Ronja Grahn

Alla inlägg den 7 september 2009

Av Ronja Grahn - 7 september 2009 21:59

Har vart super trött idag både på morgonen och skolan, men det har väl som gått bra ändå. Glömde nykeln hemma på morgonen. Inte bra de. :/

Svenska, So, språkval och matte hade vi före lunch, sen på lunchen cykla jag till farmor (Hämtade cykeln där på morgonen) Så åt jag korv och makaroner med henne. Det va super gott.

Vid halv ett skulle vi vara på gielas och kolla nå dansare och dansa. Så cyklade dit en stund före. Men de va jätte konstigt där. Dom dansade och det tog typ 10 min sen sa dom massa grupper och ingen fatta nåt allt blev bara tjorv så då sa lärarna att dom som ville pröva dansa fick de och dom som inte ville de fick fara. Så då vare ju två timmar kvar till vi skulle börja om. Kollade ett tag sen for jag tillbaka till farmor. Fikade med hon och Kajsa som också va där då. Och prata å sånt. :)

Sen tillbaka till skolan för att ha No sen vare slut för den dagen.

Åkte buss hem. När jag kom hem for jag och syster och sålde lite jultidningar. ;P Vart några affärer men vi ska fortsätta nån annan dag. När jag kom hem åt jag middag, sen vare stallet i arvids.

Red en ny häst idag som hette Lilla buu hon var hur söt som helst. hihi. Men sen tyckte vissa hon verka dålig i benet så va tvungen att byta häst då. Till ännu en ny. ^^ Moppe. Han är ny för mig iaf. För han fanns inte där då jag börja på stallet. Men det gick då jätte bra med han också.

När jag kom hem duscha jag sen har jag fikat och nu sitter jag här. Ska stänga och gå o. lägga mig nu. Jag vet att den bara är tio men jag vill soooova länge. Så härligt de är att sova. hahaha. :D


Kram och Go´natt! /Ronja

Ovido - Quiz & Flashcards