Ronja Grahn

Alla inlägg den 9 april 2010

Av Ronja Grahn - 9 april 2010 23:30

På dina hela 5 år, vare första gången jag fick träffa dig idag. Men det kändes verkligen inte som första gången när du kollade på mig, ledde och vinka. Det värmde så i hjärtat. Och dina ord: "Ta min hand så du inte tappar bort din lilla fyrmänning" Jag ska aldrig tappa bort dig.. Du kommer alltid ha stor plats i mitt h...järta, lika så dina systrar. Jag älskar er! ♥

Av Ronja Grahn - 9 april 2010 18:42

Vart att Lisa sov här inatt.. vi kom fram till igår att det var 3-4 år sen sist vi träffades. Ett bra tag sen alltså. Så det va ju kul. Vi va ut en sväng på marknaden idag, fanns då verkligen inte mycket där. Vart bara Godis-remmar och några örhängen. Men alltid något. Sen for vi på afrodite och åt lunch med Lisas farmor,farfar och syskon. Sedan en sväng på marknaden och fika på kaffe stugan på de. :) Känns som man inte gjort annat än ätit. Sen for jag hem en sväng, innan jag va och klippte mig hos vickan. vart jätte nöjd. Kort, uppklipt och slingat :)

Sen vart det en tredje sväng på marknaden och nu sitter jag här och funderar på att göra nå maat. Trots att man typ inte gjort annat än ätit så är ja lite hungrig. (a)


Det är typ vad som hänt idag, vädret är grått. Skit tråkigt bara slask. :/ Huvva. Men däremot äre ju varmt ute. Tror det vart plus hela dagen. Både bra och dåligt.


Trevlig helg på er!

Kram/Ronja



En sak är då säkert, jag har världens sötaste fyrmänningar!

Ovido - Quiz & Flashcards