Ronja Grahn

Alla inlägg under september 2009

Av Ronja Grahn - 9 september 2009 20:45

  


Min prinsessa fyller ju 2år idag.. Stort grattis och många kramar till Tuva-Lisa..<3

(Vet att bilden är suddig, den är tagen med mobilen, men den är sööt ändå. )

Har vart och fikat och grattat Tuva ikväll, jätte trevligt.

Sen pluggat lite, nu äre idol snart. Yee!

 

Kramar/Ronja

Av Ronja Grahn - 9 september 2009 12:23

Sitter hos farmor just nu, Vi hade bara lektioner fram till lunch idag, nu på eftermiddagen ska vi ha den här orienteringen som hela skolan gör. Blir väl kul det. Min start är inte förrän 13.49 så just nu är det gode chill. :P

Ska sätta mig och plugga lite ett tag nu, så behöver jag inte göra allt de ikväll.


Tack så mycket för de Kajsa!

Roligt att du tycker de. Heh. Okay, Ja själv så 

tycker jag inte de är någon ide att ha blogg om man

bara skriver en gång i månaden.


Kramar/Ronja


Av Ronja Grahn - 8 september 2009 20:56

Har kollat lite mer på det nya här nu. Och lärt mig mycke nytt. Det blev bra det här.

Dock såg jag att min blogg bara är vit just nu. Eftersom dom bytt massa saker.

Men orkar inte byta nu. Få göra det imorgon, kanske. ;)

 

Nu äre Andra Avenyn.

 

Puss på er! /Ronja

Av Ronja Grahn - 8 september 2009 20:15

Coolt.. ! Blogga gratis har bytt namn till bloggplatsen nu. Åså ser det gode mycke annars ut nu när jag skriver och sånt. Andra inställningar m.m. Ska kolla lite mer på det när jag skrivit klart. De tyckte jag va lite kul, tror det här kommer bli mycket bättre. Va ju gode tråkigt före. haha..Å såna här kan jag göra nu också. xD : Glad.. hehe


Skolan har väl vart helt OK..

När jag kom hem efter skolan så åt jag middag sen gick jag över till Stefan och Lotta för att vara barnvakt. (: Dom skulle upp till Arvids och göra en massa ärenden.

Gick då bara bra.

Kom hem för en stund sen, sitter och ser Idol just nu. Kul att det börjar om idag. :)

Ska se Idol sen Andra Avenyn som också börjar om idag.


Ha d bra!

Kramar/Ronja


Av Ronja Grahn - 7 september 2009 21:59

Har vart super trött idag både på morgonen och skolan, men det har väl som gått bra ändå. Glömde nykeln hemma på morgonen. Inte bra de. :/

Svenska, So, språkval och matte hade vi före lunch, sen på lunchen cykla jag till farmor (Hämtade cykeln där på morgonen) Så åt jag korv och makaroner med henne. Det va super gott.

Vid halv ett skulle vi vara på gielas och kolla nå dansare och dansa. Så cyklade dit en stund före. Men de va jätte konstigt där. Dom dansade och det tog typ 10 min sen sa dom massa grupper och ingen fatta nåt allt blev bara tjorv så då sa lärarna att dom som ville pröva dansa fick de och dom som inte ville de fick fara. Så då vare ju två timmar kvar till vi skulle börja om. Kollade ett tag sen for jag tillbaka till farmor. Fikade med hon och Kajsa som också va där då. Och prata å sånt. :)

Sen tillbaka till skolan för att ha No sen vare slut för den dagen.

Åkte buss hem. När jag kom hem for jag och syster och sålde lite jultidningar. ;P Vart några affärer men vi ska fortsätta nån annan dag. När jag kom hem åt jag middag, sen vare stallet i arvids.

Red en ny häst idag som hette Lilla buu hon var hur söt som helst. hihi. Men sen tyckte vissa hon verka dålig i benet så va tvungen att byta häst då. Till ännu en ny. ^^ Moppe. Han är ny för mig iaf. För han fanns inte där då jag börja på stallet. Men det gick då jätte bra med han också.

När jag kom hem duscha jag sen har jag fikat och nu sitter jag här. Ska stänga och gå o. lägga mig nu. Jag vet att den bara är tio men jag vill soooova länge. Så härligt de är att sova. hahaha. :D


Kram och Go´natt! /Ronja

Av Ronja Grahn - 6 september 2009 21:35

For till Skellefteå vid 08.00 imorse och var väl framme där vid 10.00,  första loppet va med Hilda, hon kom iväg jätte bra och låg som 3:a i första kurven, men så fick hon för sig nå knäppt. Hon svängde ut i ytter spår och börjar hoppa och stegra. Ja vart helt förvirrad visste ju inte om jag var diskad eller skulle fortsätta.Men fick hon ju på spåret så fortsatte trava. Så hörde jag i högtalaren att dom sa typ: "Och sen så travar Hilda Sånett på bra" Jag bara JAHA!! :D Då är jag nog med i leken ändå. Haha. Så körde på med Hilda men han bara om en häst då. Hon sprang på som bara den. Gu va bra hon sprang efter de. Kom i mål som oplacerad (Näst sist). Men det var ju bra ändå för att hålla på sådär. ;P

Nästa lopp var Frille i lopp 3, han sprang på bra han med och sprang i mål som 7:de häst men då vart endel diskade så vi slutade som 4:a. Då vart man glaad. Hihi. Åså Körde ju Agnes (Amalias lilla syster) sitt första lopp idag. Det här loppet då. Hon var skit duktig. Tror hon tog sista plats. :) Va ganska kul både jag, Agnes och Amalia i samma lopp.. ^^

Nästa lopp då det var Hilda igen, den här gången gjorde hon inget i kurven och sprang bara på jätte bra. Och sprang i mål som 4:a bara nosen före brunett. De vart verkligen en rolig fight. ^^  Hon va duktig.

Sen så vare Frille en gång till.. :) Han sprang verkligen skit bra. Va så nära han skulle springa om och ta 3:dje platsen. Men han hann inte och slutade som 4:a. Bra det också. Lite tråkigt idag också med tanken att det nog var mitt sista shettis lopp. :( (mest troligt) Hemskt! Man ska inte tänka så.


Vann 450Kr sammanlagt idag, och morötter, rosetter, rabatt saker,  o godis. ;)

Vi kom hem vid sju ikväll, då for vi och hämta spån sen in med alla hästar. Efter det gick jag in och duscha och nu så sitter jag här. :)

Det har vart en bra dag, även om jag hade hoppas på bättre resultat.


Just jag hade ju världens bästa publik på plats: Stefan, Lotta, Noomi, Alva, Viola, Tuvalisa, Sven och Bosse kom ju och kolla. Jätte roligt när dom kommer.

Har beställt ett "Paket" idag också, det var nå man kunde beställa man får mjukis dress, väska, shorts och sånt. Klubben som fixar. Va ju kul att dom har sånt nu också. (: Få se då när det kommer.

Så va det ju Lovisa som var speaker idag, Du va bäst Lovisa! :D


Nu ska jag avsluta det här långa inlägget.. Haha.

Tack för idag!

Många kramar/Ronja

<3

Av Ronja Grahn - 5 september 2009 22:42

Stort Grattis till Marielle och Elina som fyller år idag. :D <333

Många Kramar/Ronja

Av Ronja Grahn - 5 september 2009 22:39

Mitt på dagen idag så for jag, Viola , Noomi, Alva och Syster till byastugan på loppis. :) Hittade en massa bra/fina saker. ^^ Gode chill då det är billigt.xD När jag kom hem for ja till Arvids, och va hemma igen till middagen. Åt middag, sen va jag ute och packa allt till imorgon. Körde en liten sväng med Frille och pröva nytt på han. Blir spännande å se imorgon. ^^ Longerade Hilda lite så hon inte ska vara så stel.

Allt gick då bara bra.

När jag kom in duscha jag, och nu ikväll har de bara vart lungt.. Myyss!


Är gode taggad för imorgon. 4 lopp också, så många lopp har jag aldrig kört på en dag. Det kommer mest troligt bli både sista och första gången. Kan också hända det blir mina sista shettis lopp. :( Jätte tråkigt.


Aja. Inte deppa nu, är ju så glaa. ;) hehe.

Kan hända Stefan, Lotta och barnen kommer och kollar imorgon också. ;D


Kramen/Ronja

Ovido - Quiz & Flashcards