Ronja Grahn

Alla inlägg under november 2009

Av Ronja Grahn - 10 november 2009 20:55

Av Ronja Grahn - 9 november 2009 21:00

Va sjukt trött imorse, och lyckades missa bussen. Heh. Bra gjort va? Njaasi! Tur att man har en snäll farbror som man fick skjuts till skolan av.. :) Tackigen ;) heh.

Skol dagen har vart låång, tråkig.. ska jag alls fortsätta? Ni fattar... Åså kommer läraren och säger vi har Kemi prov imorgon, Man som bara "Jasså, kul. Och det har du tänkt att jag ska klara?" Vette fan hur det kommer gå, men kan ju lite grann från tidigare genomgångar och sånt. Sen har jag ett häfte, det är väl bara läsa på det då. Så får man hoppas på ett G iaf.

Mamma och pappa har farit och kollat på en bil i Boden, få se då om det blir nåt köp då eller..

Har vart duktig och städat mitt rum i eftermiddag, de såg ju för jä*ligt ut där. Men nu är det rent och städat, luktar gott och trevligt att gå in där. :P Tog bara några timmar, få se hur länge det är så nu då. Har jag tur så äre bra imorgon också. hahaha!

Har duschat efter de, kände mig ju som en dammråttaxD, Efter duschen vart de middag. (Jag som fixar idag och då bestämmer jag även tiden;) hahaha)


Ska se lite tv nu..sen PLUGGA!


Kajsa- Det är bra du kommenterar iaf.. :) Heh Jo precis ja.

Haha, Jag orkade inte fortsätta räkna korten, jag slutade då jag va på 375 och de är endel kvar. Haha, det är bra att ha en fotograf. Hon tycker ju det är så himla roligt att ta. Klart hon då ska få ta. hihi. Få se då sen hur många bilder som är kvar då jag har rensat. :P Kram


KramKram/Ronja

Av Ronja Grahn - 8 november 2009 21:15

Svens dop dag idag då, det har gått jätte bra. Va så gulligt!

Go middag också,åså har vi ju grattat Noomi som fyller 9år om 3 dagar. :) 

Va kvar och hjälpte Lotta städa undan efter de också, vi åkte från byan vid 18-tiden ungefär. Skötte då om Sven medans de andra packa in också sånt. Så mysig han är. Klockan va väl lite över halv åtta innan jag gick hem. ;)

Tänker lite på dem som ska köra 4 timmar för att ta sig hem. Nog är dom snälla som kör hit. Tror dom bor i Östersund där nån stans. Va iaf kul att få träffa dom igen, händer ju inte varje dag precis.


Har nyss sett "Ensam Mamma Söker" och ska kolla här lite nu.

Sen måste jag verkligen läsa lite plugg, har inte idas göra det under prao:n. Vilket va sjukt dåligt av mig. Jag har ju verkligen nå att göra nu.. ojojoj, ni skulle bara se högen. :S

Sen så ser det ju för jä'ligt ut i mitt rum, hade ju tänkt städa innan skolan börjar om. Men vi få se hur det blir med den saken nu då.

Ska ladda över lite bilder från kameran till datorn också, ni kanske få se något. Heh. Så har jag väl sagt förr också, men jag är lite dålig på de där.. heh. (A)


Hoppas ni haft en trevlig helg!

Kramiz/Ronja

 

*Tycker ni är lite dåliga på att kommentera!!*

Av Ronja Grahn - 7 november 2009 22:31




Hahaha...Så bra!

Kram/Ronja

Av Ronja Grahn - 7 november 2009 22:19

Besök på Sandbacka Skolan idag då, va där mellan 10 och 14. Det va både kul och tråkigt. Men nog känns det ju som man ha annat roligare man skulle kunna göra. Det där gör en bara ännu mer förvirrad.. Bf?,Media?HotellResturang?,Grans?.. Det är grymt svårt.

Va i Arvidsjaur kvar en stund efter de där också, sen hem.

Ikväll har jag varit hos kusinerna, goat jätte mycke med Sven. Så förbannat söt han är. Tjejerna är ju självklaart också de. Men dom vill ju bara proppa godis och se tv en Lördag kväll.. Hahah.. Söta dom med!

Har suttit här och fixa och kollat endel saker nu, tror jag ska se film nu. Hade ju tänkt fara till Arvids ikväll, men fick ingen lust till de när jag tänkt fara. Så va hemma då. :) Går bra de med.

 

Imorgon äre Dop och kalas blir väl Arvids före de en stund..

Kramiz/Ronja

 

 

Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,

för du kanske vaknar en dag och upptäcker att

du förlorat en diamant när du var för upptagen

att samla på stenar.

Det är bättre att ha få diamanter

än många stenar.

Av Ronja Grahn - 6 november 2009 23:30

Sista dagen på skogsbackens dagis då.. Har haft det grymt kul i veckan. Fattar inte varför det ska gå så fort för. Känns som det var nyss som jag kom in där första dagen. Men så äre väl, tiden går fort då man har roligt! Men har verkligen fått många nya goa vänner. Kommer sakna dom sjukt mycket. Aldrig glömmer jag dom. Får väl hoppas dom kommer ihåg mig också, måste verkligen fara förbi nån dag snart.. Kommer ju inte gå, saknar dom redan.. :) Så förbannat söta, goa, snälla, busiga, härliga... :)

Bjöd på glass efter lunch åså hade jag gjort nån typ av Tack kort åt dem, Sen fick jag ett paket av dom, så sjukt gulligt.. Ibland kan man bara inte hålla tårarna borta.

Skulle ju få gå hem vid halv två för dom, men tror ni jag gjorde de? Njaa. Haha, va väl kvar till just efter fyra nån gång. Gick och åt middag hos farmor och farfar sen for jag och träffa Linnea. Vi hade ju ganska mycket att prata om.. Åså gjorde vi saker bara VI skulle göra. Hahah, Eller hur.. ?

Åkte hem vid nio, orka inte va kvar längre. Det händer sjukt mycke just nu och + så känner jag att jag inte mår så bra. Inte kul att bli sjuk nu också menmen.. Hade ju räknat med de, kom ihåg sist jag va på dagis blev jag super sjuk efter de.

Fredags  mys här hemma går självklart lika bra. Har sett idol ikväll, Erik klart bäst!


Ska nog sitta här och surra, lyssna musik och sånt ett tag till. Sen blire nog film och Sova. Är helt slut efter en kanon vecka och allt. Och imorgon så måste man tydligen till Sandbacka då.. Såå jobbigt alltså. Det är nå genomgångar för linjerna där. Sen äre väl öppet hus för sandbackas elever.

Nog kan jag tycka att jag har roligare saker för mig en Lördag. Menmen.. De hjälps inte.


Ni får ha det så bra!

Kraaam/Ronja


Jessica - Jo det tror jag helt klart!, Jag har varit på småis avd.. :)

 

 

 

I Hate myself for losing you!

 

 

 

Av Ronja Grahn - 5 november 2009 20:30

Då har man vart på dagis 4 dagar, 1 dag kvar. Det kommer bli så sjukt jobbigt att säga Hejdå imorgon. Alla super goa Barn och fröknar man just lärt känna.

Jag älskar det där stället.. Fick skjuts till Arvids 06.30 imorse, for hem vid fyra.

En sak är då säkert längtar inte tebax till skolan..


Har varit i Arvids en stund ikväll, gjort lite ärenden och sånt.

Musiken går högt just nu, ska snart stänga och sätta mig framför tv:n en stund. Det blir nog tidig kväll ikväll..Fast det sa man ju igår också, och vart det de? Njaa..


Kramiz/Ronja

Ovido - Quiz & Flashcards