Ronja Grahn

Alla inlägg under november 2009

Av Ronja Grahn - 25 november 2009 22:39

Nu är jag mer aktiv här på bloggen då jag äntligen bloggat ikapp.. :) Ni får ursäkta att det dröjde men jag orkade bara inte..

Vanlig Onsdag idag, vi har tränat lucia efter lunch. Går bra!
Gjorde lite ärenden med mamma efter fyra då jag slutat. Sen hem. Har tagit det ganska lungt ikväll.

Sparka ner till byn med syster och lämnade en bok hos Tomas, men annars har det inte hänt så mycket. Sett Oskyldigt dömd nyss, super bra! Gode spännande.. ;)

Hehe.. :)

Nä nu kan jag inte skriva mer här, ska kolla klart på datorn sen plugga och sova. Kramiz/Ronja


16 dagar kvar.. ;)

Av Ronja Grahn - 24 november 2009 23:15

Tisdag har varit som en vanlig dag, nästan. Vi håller på träna till lucia så det tar upp lite av dagen. Det är väl det enda som skiljer sig.

Har varit hos vickan efter skolan klippt mig ganska kort och gjort slingor. Ska se om jag kan lägga in nån bild. Haha. Ska verkligen försöka. Jag har ju inte ens lagt in från halloween som jag lovade att göra. heh (A) Men det kommer. ;)

Va kvar i Arvidsjaur till typ tio nån gång då jag åkte hem. :)

Sova,plugga,sova,plugga...

Kraam/Ronja


 

Av Ronja Grahn - 23 november 2009 22:15

Vanlig låång tråkig Måndag ;)

Orkar inte säga mycket mer. Har inte hänt något speciellt. :P

Ska plugga lite nu.

Kraaam/Ronja

Av Ronja Grahn - 22 november 2009 22:45

Upp tidigt idag! Data på sandbacka. :) For idag för att det är photoshop vill verkligen lära mig det mera. Och det har jag gjort också. Jätte skoj. Men ännu är det mycket kvar att lära.

På kvällen har jag bara varit hemma och tagit det lungt.

Imorgon äre skola, känner på mig att jag kommer vara ganska trött efter en sån här fantastisk helg!!

Kraaam/Ronja

Av Ronja Grahn - 21 november 2009 23:30

Lördag så steg vi upp vid nio nån gång, fixa oss lite. Sen gick vi ner och åt Frukost. Hotellfrukost, hoo! Så mycke har jag nog aldrig ätit till Frukost. Det va hur mycke som helst och super gott! :)

Efter frukosten så bada vi igen (havsbadet) samma ställe som vi sov på. Riktigt härligt! Vet inte riktigt vilken tid som vi steg upp och for hem och sånt. Men iaf så följde jag med Amalias familj hem till henne. Så kom pappa och hämta mig hos henne då sen på kvällen. :)

Det har verkligen varit roligt i helgen!

Är verkligen glad att jag har så underbara vänner i Skellefteå (Ni vet vilka ni är) Tusen Tack till hela klubben. Jätte kul att vi kunde hitta på nå så här skoj.

 

Kramizar/Ronja


Kom ihåg att nu när jag bloggar så är det Tisdag, så tiderna som det står att jag bloggat på i helgen stämmer ju inte. Så ni behöver som inte tro att jag satt och blogga i Fredags kväll tex. heh.



Av Ronja Grahn - 20 november 2009 23:30

  


Kvällen har varit sjukt jä*la skojj. :D

Länge sen man hade så kul.


Middagen började ju då 19.00, vi fick en soppa först. Sen så efter någon halv timme så fick vi förrätten som var: Skinka,lax,sill,paj,potatis,sallad och så. Jag vet att jag säkert glömmt några saker. Men det är väl inte så lätt ;) hehe.

Sen efter någon timme så fick vi varm rätten då som va: Potatisgratäng, lax, kött och janssons. Det va jätte gott de :)

Sen efter ca. en timme till så fick vi efterrätt: Hallon"sak", frukt, äppelpaj, glass, godis. Mmmmmmmmm :D 

Under tiden vi åt och mellan, så uppträdde ju Wallmans som va där. Dom va hur bra som helst. Dansa, sjöng, skojja och höll på.

Efter middagen så vare disco där då på dansgolvet. Haha det va så roligt. Vi prata skit mycke med dom som va med i wallmans träffa på dom flera gånger på hotellet och så. Haha. Alltså jag kan inte förklara med ord hur jävla skoj det var. Jag tror inte ni förstår. Har ni chansen att se dom. DO IT!

Har jätte mycke bilder och så. Ni ska få se sen, om jag kommer ihåg. :)

Vi va och for omkring på hotellet till typ 02.00 då vi gick in på rummen och så småning om somnade. :)

 

Kraaaaamar/Ronja


Av Ronja Grahn - 20 november 2009 19:00

Bloggar ikapp lite nu då, skriver som att jag skrivit på kvällen, blir så tjorvigt annars.. ;)

 

Sov ju hos Amalia då, Torsdag-Fredag.

Vi steg upp ganska tidigt för att göra oss klara för att fara och så. Tror vi for lite före tio från henne. Vi gjorde ett stopp i Skellefteå för att handla sen fortsatte vi till Piteå. (Åkte ju med hennes familj)

I Piteå så stannade vi på dollar först och kolla lite. Finns ju inte Dollar Store i Skellefteå så det var ju säkert jätte kul för dom. Heh. Själv kändes det inte så speciellt, men det är ju kul att se hur andra dolla har de. ;)

Efter dollar så for vi till pitehavsbad då. Vi fick först vårt rum, så vi kollade in de. Sen bytte jag och Amalia om till badisarna och började bada. :) Skit skojj ju..;) Dom andra hade ju redan börjat.

Vi badade ganska länge sen gjorde vi oss klara för middagen som började 19.00

Kram/Ronja



Av Ronja Grahn - 19 november 2009 16:00

Vart lite ändrade planer, heh.  Blev bestämmt på förmiddagen idag att det blir så att jag far till Skellefteå redan klockan 17.00 idag. Så far jag till Amalia då, sen åker jag med dom till Piteå imorgon. Blir havsbadet, hotell och en massa annat skoj i piteå. Stannar där till Lördag, då blir det antingen att åka hem eller till Skellefteå.

Ska ju träffa massa annat folk också, ;P Många man saknar!

 

Kollade bussarna som går till Piteå från Arvidsjaur på fredag, så sjukt hemskt att måsta åka 4,5 timmar för att komma sig till Piteå. Det är man ju i Östersund på om man så skulle vela.

Är då glad att jag slapp dom fyra timmarna. Det blir jätte bra att göra så här. :)

Långhelg också.. ;P

 

Ni får ha det så bra! Tveksamt att jag kommer ha tid att blogga. Men man vet ju aldrig. Jag skriver då jag har tid. Ni kan ju alltid höra av er på min mobil.

076-8474792.

Bilder kommer säkert sen också. heh. :)

Kraaamar/Ronja

Ovido - Quiz & Flashcards