Ronja Grahn

Alla inlägg den 3 september 2011

Av Ronja Grahn - 3 september 2011 23:47

Lördagskväll med Lördagsmys!

Middagen och efterrätten var hur god som helst, ikväll har jag och hjärtat sett film proppat ännu mer go saker, spelat lite och bara tagit det lugnt!:)

Hamnade framför datan ett tag nu, men ska återgå till soffan snart. Kanske mest troligt se en till film, eller rättare sagt en ny.. den andra var hur dålig som helst så vi såg inte klart.


 

Kladdkaka i muffinsformer med grädde och ett litet hallon i topp. Sen fixa jag även ihop en fruktsallad, med glass! Så mumsigt så.. =)

Kommer garanterat att göra det igen!

Av Ronja Grahn - 3 september 2011 16:22

Såådäärja, nu ser det äntligen lite annars ut här!

Jag är nöjd! Vad säger ni? :)


 




Nu ska jag lämna datorn ett tag och börja med efterrätten.

Av Ronja Grahn - 3 september 2011 14:01

Sitter och försöker fixa ny design till bloggen, samtidigt som jag kikar och sorterar bland lite andra nya bilder. Ska snart fara iväg och handla lite grann, fick för mig att göra en efterrätt till kvällens middag. Det blir nog bra!:) Har en sån bra ide, hoppas det går vägen bara.


Nu ska jag fortsätta trixa och fixa!


Av Ronja Grahn - 3 september 2011 10:30

Godmorgon!

Internet tjorvade här hemma igår kväll också, så de var anledningen till att det inte blev något inlägg. Igår var vi borta på kräft - middag och efter det blev det Fredagsmys hemma hos mig. :)


Idag har vi inte så stor planer, vädret verka då skit trist.

Ska börja med att väcka hjärtat som lyckades somna om på soffan under tiden jag satte mig och kolla mailen. Så får vi väl se vad vi hittar på sen.

Ha en bra dag allihopa! =)

Ovido - Quiz & Flashcards