Ronja Grahn

Alla inlägg den 7 juni 2009

Av Ronja Grahn - 7 juni 2009 22:34

Hilma Alexandersson - MiniMini mästare

Matilda Sjölund - Mini mästare

Hanna Nilsson - KM-mästare,ponny

Malin Zachrison - KM-mästare,häst.


Grattis till dom. :)

Grattis också till alla andra som det gick bra för idag. :)

Av Ronja Grahn - 7 juni 2009 19:38

For vid 9 imorse till stallet i Arvidsjaur, hopptävling där idag.

Första klassen var 50 cm, gick jätte bra klarade alla hinder felfritt men då jag kom till mål just där man skulle igenom 2 koner så tvär nita Mirre och svängde utanför. Men jag snodde bara smidigt om och igenom igen. Så tyckte jag det var bra. Alla andra i den klassen red klart och det var många hästar som hade gjort som Mirre fick jag veta. Så vare prisutdelning i den klassen och alla som red felfritt fick rosett. Fast då dömde domaren i högtalaren 4:a fel på mig för att Mirre hade tvärstannat. Gu vad förbannad jag vart då. Hallå? Vi prata typ om 1 cm?. .

Så efter gick vi och prata me dom och det var tydligen för att jag hade gjort om svängen det hade inte dom andra. Och när jag gjorde om svängen såg ju domaren de. Men hon ändrade sig då och jag vart felfri jag me.. igentligen vart det ju tvärtom nu jag var ju den enda som gjort rätt. xD

Så efter typ 1 timmes paus vare min andra klass som jag skulle vara med i och det var mer på riktigt. Klarade man felfritt gör man omhoppning och allt det där.

Va hur nervös som helst, kul om man typ glömmer bort banan när man kommer in eller nå sånt?

Men när det blev min tur, gick det jätte bra. Red först banan felfritt och skulle därför göra omhoppning direkt efter klarade omhoppningen också felfritt och fick då en tid. Vilket jag blev jätte nöjd med. Va så glad och nöjd över Mirre att det gått så bra.

Men så vart det prisutdelning, och jag kom 5:a sist av alla som blivit felfria allså. Då blev jag lite besviken, trodde fan det skulle gå bättre än så. Så då va jag inte alls lika nöjd. Men nog hade väl Mirre vart duktig fortfarande.

Så det var hur det gått den hoppdagen.

Vilket jag hade trott skulle gå mycket bättre men...

Jag började fundera på en sak, allså jag vet inte om jag kommer fortsätta hopptävla, inte för att det gick dåligt nu. Men jag tycker det är så jobbigt på nå sätt, är hur nervös som hälst, de é stressigt, konstiga regler, och det som speciellt stör mig är att man får veta banan typ 1 timme före man ska rida den. Nu brukar jag ha minne till å komma ihåg den men mycket av de är ju för att man bli nevös över att glömma den..

Nä jag vet inte vi få se.. Ni vet ju att jag älskar att hoppa,så himla kul. Men det kanske räcker med hoppträningarna?

Jaja.. Vi får se,vi får se. :)

En sak fattar man inte då man är på hopptävling och det är vad man är nervös för då man ska köra ett travlopp. Allså det är ju bara fara runt i trav. I hoppning så ska man komma ihåg en bana, ta rätt galopp och allt möjligt...^^

Nä nog är trav gode lätt. :)

Ska tilllägga också att Moa gjorde en felfri ritt i sin klass och kom 2:a.


När jag kom hem va jag rätt trött, har bara tagit det lungt åt middag och körde nå fotboll med Moa. Och har jag just sorterat bland mina bilder i datorn.


Tänkte gå ut en sväng nu, solen skiner i ryggen på mig.

Kraamiz/Ronja

Ovido - Quiz & Flashcards