Ronja Grahn

Alla inlägg den 22 juni 2009

Av Ronja Grahn - 22 juni 2009 21:00


Vi steg upp vid 08.00, gav hästarna frukost och åt frukost själva.

Vid 10.00 kom Amalias mamma till travet och så följde vi med henne och handlade mat till alla dagar för lägret.

Haha. folk måste ju tro vi ska äta ihjäl oss, det blir inte lite mat i en vagn. xD

Efter det for vi tillbaka till travet igen där dom andra började komma med sina hästar.

Vi samlades sen klockan 13.00 i stall fiket. Där ledarna gick igenom programmet och massa annat så fikade vi också då. :)

Efter det gick alla till Crille (Christian Månsson som vi har som ledare också) första passet var med han. Vi körde våra hästar med nån lera på benen för att se om dom slog sig. Men det gjorde då inte mina hästar.

Visst har jag då berättat att Agnes (Amalias lilla-syster) lånar Frille på lägret. Och själv har jag Hilda.


Hilda skötte sig otroligt bra, det var ju första gången som jag körde henne på banan. I boxen och i gången vart hon lite busig och stegra lite men inte då med vagnen och det var ju tur de.

När alla kört och vi selat av dom, gett dom middag. m.m

Så gick vi in och åt middag själva.

Köttbullar och Makaroner. Jätte gott! :)



Efter middagen hade vi Persedelvård selarna vart riktigt fina. :)

Tack för hjälpen Agnes! =)


Tess ska va med som lägerhund i veckan.

Det är Amalias familjs hund. ;) Söt!



På kvällen hade vi kvällsaktiviteter, Den som kör vagnen är blind och den som åker ska säga "höger" och "vänster" åså ska dom ta sig igenom en hel bana. Med slalom och allt.

Det var jätte skoj.

På bilden är det Hannah som står och är "blind",Agnes i sulkyn, Amalia står och berättar regler, Tess brevid och bakom Amalia sitter Lisa.  :) Brevid mig (syns inte på bild men) Så är Lovisa och Elias, dom var på mitt lag. =D

Efter det gav vi hästarna och sen fika vi kvälls fika.


Kvällen blev väldigt lång, det började med att vi var och "busa" för ledarna som låg i husvagn. Haha, vi skoja om en massa saker och sånt.

Sen gick vi väl och la oss igen pratade en massa och sånt. Så kollade nån ut genom fönstret och sa: Kolla bortanför banan, alla gjorde det och där va det typ "Ett gäng" vi brydde oss inte så mycket mer om det så kollade vi ut senare igen och då såg vi att dom körde mopped på banan. Då vart ju alla nyfikna och sprang ut och fram till staketet och kolla. Ledarna hörde oss ju och kom ut och fråga vad vi gjorde vi förklara och dom såg det också, men "gänget" körde då ut från banan till publik sidan, Carola (ledare) gick då över hela banan för att prata med dom idioterna dom sladda upp hela banan för oss. Men dumma som dom var så stod dom och vänta till hon var ca. 2 meter ifrån då gasa dom iväg. Ut från travet. Så jävla knäppa folk det finns.  Vi stod kvar och väntade, pratade m.m Så hörde vi att dom kört runt och var på väg in på sidan där vi var. Så vi sprang då till öppningen och kolla och då kom dom ju dit, dom skrek nå jätte konstigt till oss och sånt. Så hörde vi hur 1 av dom sa kom vi tar dom och den andra ja vi jagar dom. Dom minsta på lägret vart ju räddast och sprang då och hämtade Åsa (Ledare) Jag mena såklart inte att jag inte var rädd skulle själv också hämtat ledarna, man vet ju fan inte hur många knivar såna där har i ryggsäcken, för rånarluver hade dom då också.

Men när Åsa kom vart dom fegare och Åsa skulle gå fram och prata med dom, men det ville dom ju inte, dom skrek bara h-o-r-a och massa annat sånt där fult. Så Åsa sa kommer ni inte och pratar nu så ringer jag polisen så får dom prata med er. Så gick hon och gjorde det, medans hon ringde så sprang 1 av puckosarna fram till en skylt där det står "Skellefteåtravet" och klottrade på hela den med nåt som inte går bort.

Så jävla knäppa dom är. Efter det så drog dom.

Polisen kom kanske 10 minuter efter vi ringt och vi berättade allt för dom (mest ledarna) så antecknade dom allt. Och tog kort på klottret och dom skulle göra en anmälan på det.

Gu vad jag började tänka på Beck då vi stod där och dom "förhörde oss"

haha. Jag har då aldrig vart med om nå liknande. xD

Polisen skulle då köra och leta och vara förbi och kolla till travet mer på kvällana. Det var ju bra.

Sen gick vi och la oss, men hur många kunde sova tror ni? Typ ingen.

Minsta lilla ljud flög alla upp för, och vi låg ju just över hästarna så det var ju ännu värre. Varje steg dom tog i boxen lät ju jätte mycket.

Till slut klarade nästan alla vänja sig och lugna ner sig utom jag och Lovisa. Haha. Gu vad vi var rädda då, men ingen visste varför. Och varje gång vi sa "vad var det?" Så sa Amalia typ i sömnen: " Äh det var bara en padda" och olika hela tiden. Hahaha.

Men till slut somnade alla trötta. =)


Kram/Ronja

Ovido - Quiz & Flashcards