Ronja Grahn

Alla inlägg den 20 juni 2009

Av Ronja Grahn - 20 juni 2009 21:41

Vaknade med tanken: "Imorgon far jag ju till Skellefteå"

Vart rätt stressad då för jag vet hur mycket jag har att göra inann dess, och inget hade jag ännu gjort. Så idag har jag typ bara packat då, det blir inte lite saker då man har 2 hästar med sig. Ni skulle bara se min packning. Blir roligt att se hur fullt det kommer bli i bussen. ^^

Har också tvättat vagnen som var jätte smutsig och kört en sväng med Hilda för jag var tvungen ställa in lite saker åt henne.

Packat klart alla hästarnas saker har jag gjort idag då, men mina egna har jag knappt börjat med. xD Inte bra. Kommer ju ta ett tag med det också.

 Jag vet inte om alla förstått men imorgon så far jag ju till travet då lämnar hästarna där också ska jag visst vara kvar där ett tag.

Sen så åker jag hem till Amalia ska vara med/hos henne till på Måndag då (1 natt) Och på Måndag så börjar lägret. :) Typ klockan 12.00 nån gång tror jag. :) Lägret räcker till på Torsdag.

Så kommer inte hem för än då.

Det kommer bli skit skojj. Amalias syrra ska låna Frille lite grann tror jag. Eftersom jag har Hilda och Frille behöver läger träningen, men jag ska köra han själv lite grann också.

Det blir super.


Nä nu måste jag börja packa mina egna saker, det är ganska mycket det också vill jag lova.

Ha det så bra!

Kramar/Ronja


Ovido - Quiz & Flashcards