Ronja Grahn

Alla inlägg den 29 juni 2009

Av Ronja Grahn - 29 juni 2009 23:56

Mitt på dagen idag så hjälpte jag mamma måla i stallet. Vi håller på måla om. Så det ska bli Gult, grönt och rött. Blir jätte fint tillsammans. Så jag skulle få tjäna lite pengar om jag hjälpt till. ;)

Efter lunch for jag, mamma och Moa till Camp Gielas där vi träffade Sonja, Sara och Ebba. :) Fast det var bara jag, Moa och Ebba som badade. Sara lite grann kanske. Hehe. Det tog en stund för Ebba att förstå hur skönt det var i vattnet men när hon kom på det så tyckte hon det var jätte kul.

När vi badat en stund/ganska så länge och solen gått i moln satte vi oss och prata uppe på stranden/gräset. Åså tänkte vi vänta ett tag och fortsätta bada sen. Men då somnade lilla söta Ebba. Och då orkade inte vi heller bada nå mer. Hahah.^^

Va en sväng på dollar före vi for hem.

Före middagen skulle Pappa klippa gräset, men då sa jag att jag ville prova. (Jag har ju provat förr, men har inte orkat nå längre sträckor). Men idag klippte jag som bara den. Det var ju riktigt skoj. Haha.

Efter middagen va jag över hos kusinerna en stund, så himla söta dom är. Dom far till Lycksele imorgon, så då ska jag vara kattvakt i 3 dagar. :)

Blir ju skojigt. Hoppas bara han inte smiter iväg som sist.^^

Senare på kvällen klippte jag lite till gräs, och sen när hästarna skulle in smörjde jag upp Hilda. Det är så tråkigt hon har kliat bort nästan all man. Jäkla exem. :/

Sen har jag bara chillat inne, har nyss sett Beck.


Kramar/Ronja



Jag älskar dig! <3 Ses vi imorgon? (:

Ovido - Quiz & Flashcards