Ronja Grahn

Alla inlägg under januari 2010

Av Ronja Grahn - 28 januari 2010 22:30

    


Ringelskolans klass 5 B efter att ha tagit sig vidare till semifinalen. Foto Per Lundgren.



Ringelskolan från Arvidsjaur vann med 19 – 17 över Hemängssskolan från Luleå:
-De var superduktiga! säger läraren Per Lundgren, som naturligtvis följde sin klass under kvartsfinalen.




Segern innebär att Ringelskolan nu får möta Blåsmarks skola i semifinalen. Den avgörs nästa vecka, torsdag 4 februari. I avslutande Stegen tog Hemängsskolan full pott. Det räckte däremot inte för att rå på Ringelskolan, som ryckte ifrån på snabbfrågorna.



Lyssna : http://www.sr.se/sida/gruppsida.aspx?ProgramId=3033&grupp=4507


Stort Grattis Tjejer och Killar.. :)


Kram/Ronja

:)

Av Ronja Grahn - 27 januari 2010 19:38

Håller på att fixa bloggen, så här ska det INTE vara, men får vara så såå länge.. ;)

Far till papi nu..

Ni når mig på mobilen! 076-8474792

Kram/Ronja

Av Ronja Grahn - 27 januari 2010 16:44

Vaknade fem över åtta imorse, paaanik. Men jag hann då. Vi började halv nio. Blir så sur på mig själv klickar ju bara bort den där förbannade klockan hela tiden. :s Blir att börja lägga den i andra sidan rummet.

Det är jätte många sjuka just nu på skolan, halva klassen är borta och många lärare är också sjuka. Så vi har för det mesta vikarie just nu. Men nog gå he bra. Får typ sluta tidigare från alla lektioner. Däremot skulle de ju vart härligast få håla, men inte de. Snååålt ;)

Slutade för en timme sen, gode prick.. Är hos mamma just nu blir här tills ikväll far till pappa vid nio nån gång.

Har hört att datorn där pajjat, jävla skiit! Menmen.. Blir väl plugga matte istället då. Prov imorgon!

Nä nu ska jag fortsätta med det jag gjorde, koka paltn ;) Heh.

Sen blire väl att GÅ till dollar, mamma orkar inte skotta fram bilden. Inte jag heller för den delen. Nice. Hör av er om ni vill med.. Fast vem vill de i det här vädret? :s Inte ens jag, men jag måst.

Kan ju säga så här, Ring och hör om jag vill följa OM ni själva ska dit? Haha. Gu va jag svammlar.. 076-8474792.

Ha de gött!

Kramar/Ronja



Av Ronja Grahn - 26 januari 2010 22:12

Vid fyra idag så gick jag till dagis och hämta Nora & Isak, när jag kom in kom det jätte många barn och jag fick teckningar och pärlbrickor.. Haha. Så sjukt sött.

Jag, Nora och Isak promenerade iaf hem till dom.. Där vi fick middag av Kajsa.. :) och efter lite spel och bus så promenerade jag hem igen. :)

Har vart en lugn kväll ikväll iaf, va för nån timme sen ute på promenad igen med IsaLisa.. Sjukt härligt ute, men började blåsa mer och mer.. :/ Inge bra. Men det ska ju tydligen bli Oväder imorgon så det är väl det som har sina tecken.

Nä nu ska jag läsa lite andra bloggar och dricka upp min fruktsoppa.

KramKram/Ronja

Av Ronja Grahn - 26 januari 2010 13:10

Gode chill dag idag, första lektionen teknik, sen engelska (fick sluta tidigare för att vi hade vikarie) Sen håla i 1 och halv timme, jag och Linnea for hem till mig. Efter det tillbaka till skolan, musik i en timme sen Lunch+håla på so:n, och där är vi nu.. ;) Är hem en sväng, börjar om tio i två. Har haft två timmars rast. En lektion kvar sen slutar jag för idag. Inte illa.

Ska lägga mig och vila en stund, snurrar i huvet.

Krami på er!/Ronja

Av Ronja Grahn - 26 januari 2010 07:41

Ska snart gå till skolan börjar om en halv timme, ska fika först.

Ha en bra dag!

Kramizz/Ronja

Av Ronja Grahn - 26 januari 2010 00:04

Har just krypit ner under täcket. Fryser som bara den. Denna hemska förkyldning. Vill igentligen inte sova för att det är hemskt att vakna alldeles täpt i näsan och ont i halsen. Inge kul alls. Men än så orkar jag då stå på benen om dagarna, bara lite ont i huvet, men överlever och långa promenader är inget problem. Det är just bara morgon och kväll som är jobbiga.

Ska snart lägga bort datorn, och försöka sova. Om en stund.. Hehe.. ;)

Kram på er/Ronja

 

 

- Varför? :´( <3

Av Ronja Grahn - 25 januari 2010 21:30

Va ute på en lååång promis med Isa ikväll, gick från västlundavägen förbi sandbacka upp mot varuhuset upp hela backen bakom, villavägen dåe, förbi lill ica, rakt fram kom tillslut till min skola. Över storgatan ner mot posten förbi stalo ner sen vänster och in västlundavägen. Ha ha ha. VILKEN FIN BESKRIVNING.. Då vet ni. Hur många förstår? ^^  Det va sjukt härligt att va ute och gå iaf. Perfekt väder. Hoppas Isa är någolunda nöjd nu. Själv känns det dåe som bra. ;)

Kram/Ronja

Ovido - Quiz & Flashcards