Ronja Grahn

Alla inlägg under september 2011

Av Ronja Grahn - 21 september 2011 15:57

Har nyss kommit hem, slutade två idag.. men vi tjejer som åker till Tyskland satt kvar och pratade och planera lite små saker om när vi är där och så.. Jag vill åka nuuu!


Hade engelska imorse och sen har vi haft hälsopeddan, där vi bara förberett oss för nästa vecka då några tjejer från högstadiet kommer.


Sen har det inte hänt mycket mer, har spelar wordfeud hela dagen.. snacka om beroendeframkallat spel.. så om DU spelar - lägg till ronjagrahn :)


Vet inte vad mer jag ska skriva, kommer inte göra så mycket ikväll heller.. Grymt trött just nu, men ska försöka att inte somna.

Ska sortera lite musik kanske, sen blir det väl snart middag så småningom.. :)

Blev himla sugen på att baka..eller sanningen är kanske att jag är sugen på nå GOTT! hehe... får väll se om jag orkar.


  Hahahaha!!;)

Av Ronja Grahn - 20 september 2011 23:39

Trött är bara förnamnet.. puh.. men ska snart sova.. 

Så.. Godnatt!

Av Ronja Grahn - 20 september 2011 16:34

Har haft en mycket bra dag idag!! Trots att morgonen började som den gjorde.


Vår lärare är fortfarande sjuk, så vi fick jobba själva med uppgifter som inte alls var nå svåra.. sen var Madzine på besök också, med sin lilla tjej.. så himla söt!

Skolkort ha vi tagit imorse, men de skrev jag ju i förra inlägget.. och nånting säger mig att det inte vart bra.. men vad annars lixom? ;D

Efter lunch fortsatte vi jobba/(sitta och prata), jag och Elin var en sväng på dollar jag köpte band som jag ska sätta i mina usb minnen, så jag KANSKE kommer kunna hålla reda på dem..för en gång skull.(Har ju fortfarande ett borta, det andra har jag hittat, så har tre på skrivbordet nu.. men jag är nästan 100% säker på att det fjärde är i Nils stuga) Nåja, får väl köpa ett nytt.. fast det behöver jag nästan hur som helst.. Men koll ska jag då börja ha på mina usb-minnen. Inte så himla kul att tappa en massa bilder bara sådär..


Klockan två så skulle vi iväg på studiebesök med våran andra lärare, jätte kul.. var typ de tråkigaste jag vart med om.. om man får uttrycka sig så..


Hann dock bli lite blöt på dit vägen, cyklar på trottoaren och ser i ögonvrån hur det bara forsar vatten mot mig.. blää.. Och inte nog med det så var det en polisbil dessutom.. hon såg ju en aning förskräckt ut då hon frågade om det gick bra..

Så kan det gå!

Vet inte vad mer jag har att skriva.. har regnat hela dagen, till nu.. ser att solen till och med börjar komma fram, får hoppas det är ett tecken på morgondagens väder!


Nu ska jag se om det är nån middag på gång.. kanske vila en stund också.. Tjoofrääs!

Av Ronja Grahn - 20 september 2011 07:54

Regnet bara öser ner, kul.. kunde det inte bara vara fint höst väder några dagar till?

Ska snart börja dra mig mot skolan, men vet inte riktigt hur jag ska göra för att bli så lite blöt som möjligt.. huvva!

Så har vi skolfoto på morgon också, gjorde ju inte sakern såå mycket bättre. Men det får bli som det bli.. brukar ju ändå inte bli nå bra, har då inte blivit det på dom hittils 3+11 åren, så varför ens ha förväntningar..


Nää, känns som dagen börja dåligt.. får hoppas att den snart kommer till en vändpunkt.


Ha det bra!


 

Av Ronja Grahn - 19 september 2011 20:43

Har varit ut och gått en sväng med Nova ikväll, men usch vad det är mörkt och läskigt ute.. hua! Känns bättre här inne.. :)

Har/ser idol nu, men kan inte påstå att det är speciellt kul att se på.

Blir roligare då det är bara några stycken kvar, sen så tyck jag även att det var mycket bättre förr.


Ska hoppa i duschen, sen kika film!:)

Och seeeeen sova, Godnatt!

Av Ronja Grahn - 19 september 2011 14:20

Blev en mycket härlig dag idag, imorse Svenska - efter det var vi till Ideum och fick en massa information om Tyskland resan. Börjar kännas lite nervöst nu, men jag längtar!

Vi var tillbaka därifrån vid tolv, åt lunch på skolan sen fick vi se en liten film och sluta eftersom vår lärare är sjuk.


Så jag och Theresé har varit en sväng på dollar, hon har köpt sig en mycket fin resväska. Sen var vi på polisstation - hon gjorde sitt pass färdigt.


Har nyss kommit hem, Nova blev så glad.. hon springer runt runt här med sina leksaker som hon vill ska bi kastade. Sjukt sööt!:')

Känns lite ovant att ha en så pigg, glad, ung och sprallig hund.. jag minns alla våra andra hundar som så lata och trötta.

Men det är så kul med en busig liten 3 åring.


Ska göra mig nå fika och fortsätta kasta iväg hennes leksak, sen bara ta det lugnt.. har stor lust att börja skriva lite på packlistan, bara för att sånt är så kul..hehe..men vi får se, kanske kommer på nå mer nödvändigt..:)

Blir då ingen träning ikväll, så förkyld som jag blivit..


Adjöss! Så länge...


 

Av Ronja Grahn - 19 september 2011 06:54

Har nyss kommit hem från Nils.. blev lite stressigt. Får hoppas han hann med bussen, för hans egen skull..

Har lite svårt för att avgöra om jag är pigg eller trött, trots att jag vart vaken en timme redan. Känner mig lite borta. :)


Nä, nu ska jag hopp i duschen, fika och sen göra mig redo för skolan. Idag ska vi få mega mycket mer information om Tyskland!! :) Inte länge kvar nu!


 

Av Ronja Grahn - 18 september 2011 22:45

Dags och gå och sova, efter en mycket lång och härlig dag!

Ikväll har vi sett idol och nördat wordfeud, väldigt roande.


Ny vecka imorgon = Nya möjligheter!


Sov så gott!:)


Ovido - Quiz & Flashcards