Ronja Grahn

Alla inlägg den 3 maj 2010

Av Ronja Grahn - 3 maj 2010 23:55

Just nu vill jag inget hellre än att bli av med förkyldningen, jätte jobbigt spec på kvällen.. har hostat mycket, fryser så jag skakar och det gör ont att svälja.

Ska hoppa i säng under dubbla täcken nu och försöka sova.

GodNatt på er!

Av Ronja Grahn - 3 maj 2010 20:34

Det vart Granbo ikväll, Stefan,Lotta och kusinerna har vart förbi ikväll och grattat pappa i efterskott.. Va trevligt! :)

Ska hämta en glass i frysen nu och sätta mig i soffan och spela lite wii..

Bara må gott med andra ord!

Tjofräääs

Av Ronja Grahn - 3 maj 2010 13:02

En blondin kommer in på ett bankkontor i Stockholms City och ber att få ett lån. Hon säger att hon ska till Europa i affärer i två veckor och behöver låna 5.000 kronor.
Banktjänstemannen säger att han behöver någon slags säkerhet för lånet.
Blondinen lämnar nycklarna till en ny Rolls Royce som står parkerad på gatan utanför banken. Detta fungerar bra, banken accepterar bilen som säkerhet för lånet.
Banktjänstemannen och de andra på banken får sig alla ett gott skratt åt blondinen som använder en 1.8000.000 kronors Rolls som säkerhet för ett lån på 5.000 kronor. Han kör sedan ner Rollsen i bankens garage och parkerar den där....
Två veckor senare kommer blondinen igen, betalar tillbaka 5.000 kronor plus ränta 31.50 Banktjänstemannen säger till blondinen:
- Vi är mycket glada att ni ville låna hos oss, men vi är en smula förbryllade. När ni var borta kollade vi upp er och upptäckte att ni är multimiljonär. Det som förbryllar oss är att ni behövde låna 5.000 kronor.
Blondinen svarar:
- Var annars i Stockholm kan jag parkera min bil i två veckor för bara 31.50?

Av Ronja Grahn - 3 maj 2010 12:14

Vilken seeg måndag, inte roligt alls.

Ska ta och göra nå lunch nu, sen har jag 2 lektioner kvar.. bild & fysik eller biologi eller va fan vi nu har.. Börjar om 13.20

Sen får vi väl se, har inte bestämmt om det blir Arvidsjaur eller Granbo ikväll.

 

Lunch nu iaf..rätt så hungrig, vart ju inte mer än vanligt imorse..:p

Av Ronja Grahn - 3 maj 2010 07:23

Klockan går fort, snart dax att gå ut till bussen. Ändå, gu så mycket mycket härligare det är att inte behöva stressa på morgonen.. sånt gillar jag. Man ska hinna göra saker som man annars inte gör. Pyssla med små saker och sånt.

Slutat snöar har det då gjort, nu skiner solen igen, himlen blå och 0 gradigt. Det kunde man verkligen inte tro i Lördags.

Skulle vart bra med lite regn nu så mer snö förvinner. Men isåfall på natten!

 

Nä, bäst att göra sig redo för att gå ut.

 

Ni få ha en bra dag!

Av Ronja Grahn - 3 maj 2010 06:34

Hå, nog va jag vaken 06.00 allt.. men vart ganska konstigt, för jag drömde att jag försov mig och hade 10 minuter på mig innan bussen.. så i drömmen stressa jag på fram och tillbaka, sen skulle jag väl bara kolla klockan en sista gång och de va då jag tog upp mobilen och stängde av klockan 06.00

Haha.. Som det kan bli.

Har iaf nyss duschat, ska väl ta och äta lite kanske.. konstigt nog känner jag mig lite hungrig.

Ovido - Quiz & Flashcards